skip to Main Content

De B&B bevindt zich op de begane grond en bestaat uit twee naast elkaar gelegen studio’s voor twee personen. Een deel van de lange smalle stadstuin is ingericht als gemeenschappelijk terras waar u in de zomer heerlijk een klein drankje kunt nuttigen.

Eigen ingang

In de Gloria heeft een eigen ingang voor de B&B, deze komt uit in een gemeenschappelijke ruimte met een keukentje. Hierin zit een vierpits inductie kookplaat, een oven en een koelkast en is de mogelijkheid zelf uw maaltijden te  verzorgen en te gebruiken. U kunt ook een In de Gloria-ontbijt reserveren. We maken hierbij zoveel mogelijk gebruik van biologische en lokale producten.

Wij hopen dat u zich bij ons ontspannen en blij voelt en tot rust komt.  Een beetje ‘In de Gloria’, zeg maar… Geniet van uw verblijf, we zijn u graag van dienst

Voorzieningen

Per studio die zich beide op de begane grond bevinden, vindt u een badkamer met regendouche, apart toilet, een waterkoker, een Nespresso-apparaat voor een kopje koffie. Er is gratis Wifi op de kamers en in beide studio’s een flatscreen tv. Er zijn handdoeken en doucheproducten aanwezig. In de aangrenzende keuken staat een koffiebonenapparaat.

B&B In de Gloria is helaas niet toegankelijk voor rolstoel- en/of scootmobielgebruikers.

Tarieven

  • Logies per nacht per kamer: € 110,- exclusief toeristenbelasting en  inclusief b.t.w.

  • Ontbijt: €15 per persoon
  • Fietsenhuur: €10 per dag

Studio 1

Studio 2

In-en uitchecken

Inchecken: vanaf 15.00 uur / uitchecken: voor 11.00 (andere tijden zijn in overleg mogelijk)

Contact

Wilt u meer informatie over B&B In de Gloria? Neem dan contact op met de eigenaren

Albert en Annelies Hoogendoorn info@indegloria-zwolle.nl / 06-29161526 of vul het contactformulier in

Boeken

Back To Top
Language