skip to Main Content

Aan de rand van de wijk Assendorp ligt Bed and Breakfast ‘In de Gloria’; op 7 minuten loopafstand van het NS station en op 10 minuten van het gezellige centrum van Zwolle.

Assendorp

In de Assendorperstraat (op 5 minuten loopafstand van de B&B) kunt u terecht voor een hapje en een drankje en winkelen bij een aantal ambachtelijke winkeltjes. Hier bevindt zich ook de dichtstbijzijnde supermarkt. Het mooie Wezenlandenpark met het hippe Parkpaviljoen is goed te voet te bereiken. Ook voor de kunst- en cultuurliefhebbers is In de Gloria op een prettige locatie, poppodium Hedon , Theater de Spiegel en het museum de Fundatie zijn allemaal binnen 20 minuten lopend te bereiken.

De straat waaraan de B&B is gehuisvest, de van Karnebeekstraat, is een fietsstraat waar auto’s te gast zijn.

Wij hopen dat u zich bij ons ontspannen en blij voelt en tot rust komt.  Een beetje ‘In de Gloria’, zeg maar… Ontspan en geniet, we zijn u graag van dienst

Achteringang

U kunt gebruik maken van een achteringang die uitkomt op een grote parkeerplaats (betaald parkeren), hier is bijna altijd plek. Als we niet thuis zijn kunnen we de sleutel in een sleutelkastje doen, zodat u toch naar binnen kunt. Mocht u de prachtige omgeving per fiets willen verkennen dan kunnen we een fiets voor u regelen.. Binnen een kwartier fietsen bent u bij de IJssel en het Rondje Zwolle is een prachtige route om in een dag te fietsen. Reist u liever per trein: met de intercity bent u in 1 uur en 6 minuten in Amsterdam en in 50 minuten in Utrecht; het NS station ligt op 5 minuten loopafstand.

Back To Top
Language